Benvolguts/des socis/es d’IPA Tarragona.

Davant la situació d’emergència, IPA província de Tarragona, pensant amb els companys/es dels diferents cossos de policia que hi ha a la nostra província que es troben treballant amb risc de contagi i sent conscients que la situació d’alarma es pot allargar, fa uns dies vam iniciar contactes amb els responsables de l’Associació Xinesa de la província de Tarragona, per a demanar-los guants i mascaretes per als nostres policies.

Des del primer moment, aquesta associació va començar a gestionar amb els diferents comerços de la província, donacions econòmiques que han fet possible que familiars residents a la Xina, hagin fet molts enviaments particulars que han donat uns resultats de solidaritat espectaculars.

El dilluns 23 de març, es va fer el repartiment de 20.000 mascaretes i guants als responsables del cos de Mossos d’Esquadra, també de la Guàrdia Urbana de Tarragona, a les diferents policies locals de la província, com també a la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Portuària de Tarragona.

El dimarts 24 de març, l’Associació Xinesa de la província de Tarragona també va fer un lliurament del mateix material als hospitals de Joan XXlll i Santa Tecla de Tarragona i altres hospitals de la província.

Des d’IPA Tarragona us donem ànims i us demanem la màxima protección, a la vegada que volem agrair a l’Associació Xinesa de la provincia de Tarragona, la seva solidaritat amb la nostra población.

SERVO PER AMIKECO

Apreciados/as socios/as de IPA Tarragona.

Ante la situación de emergencia, IPA provincia de Tarragona, pensando con los compañeros / as de los diferentes cuerpos de policía que hay en nuestra provincia que se encuentran trabajando con riesgo de contagio y siendo conscientes de que la situación de alarma se puede alargar , hace unos días iniciamos contactos con los responsables de la Asociación China de la provincia de Tarragona, para pedirles guantes y mascarillas para nuestros policías.

Desde el primer momento, esta asociación comenzó a gestionar con los diferentes comercios de la provincia, donaciones económicas que han hecho posible que familiares residentes en China, hayan hecho muchos envíos particulares que han dado unos resultados de solidaridad espectaculares.

El lunes 23 de marzo, se hizo el reparto de 20.000 mascarillas y guantes a los responsables del cuerpo de Mossos d’Esquadra, también de la Guardia Urbana de Tarragona, a las diferentes policías locales de la provincia, así como a la Guardia Civil, policía Nacional y policía Portuaria de Tarragona.

El martes 24 de marzo, la Asociación China de la provincia de Tarragona también hizo una entrega del mismo material en los hospitales de Juan XXlll y Santa Tecla de Tarragona y otros hospitales de la provincia.

Desde IPA Tarragona le damos ánimos y os pedimos la máxima protección, a la vez que queremos agradecer a la Asociación China de la provincia de Tarragona, su solidaridad con nuestra población.

SERVO PER AMIKECO